Arnavutköy Belediyesi
Deprem Sonrası Durum Değerlendirmesi Yapıldı

Deprem Sonrası Durum Değerlendirmesi Yapıldı

07 Mart 2023 Salı

Arnavutköy Afet Eğitim Merkezi’nde (AFEM), Kahramanmaraş ve Gaziantep merkezli depremler sonrasında arama-kurtarma çalışmaları ve afet eğitim çalışmaları gündeme alındı. 

Arnavutköy Afet Eğitim Merkezi’nde, Arnavutköy Arama Kurtarma Çalışma Grubu toplantısı düzenlendi. Yapılan toplantıda Arnavutköy’deki arama ve kurtarma faaliyetleri, kapasite artırma çalışmaları, Kahramanmaraş ve Gaziantep depremleri sonrası görev değerlendirme ve afet eğitim çalışmaları gündeme alındı. 

Arnavutköy İlçe Arama Kurtarma Çalışmaları Grubu ana sorumlusu olan Arnavutköy Belediyesi Afet ve Sivil Savuma Uzmanlığı, destek ve paydaş kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile düzenlenen toplantıya; ARKUR, AFAD Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü, İHH, Arnavutköy İtfaiye Grup Amirliği, Yıldızlar Arama Kurtarma, ANDA Arama Kurtarma ve ARAR ekipleri de katıldı. 

Yaşanan depremlerin ve arama-kurtarma çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ayrıca Türkiye Afet Müdehale Planı, İlçe Afet Müdahale Planı ve Arama Kurtarma Çalışmaları Grubu Planı değerlendirildi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?