Zafer Bayramı’nın 99. Yılı Törenle Kutlandı

31 Ağustos 2021 Salı

30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla kutlandı. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Atatürk Anıtına çelenk sundu.

30 Ağustos Zaferi'nin 99. yıl dönümü kutlamaları Arnavutköy’de saat 09.00'da Atatürk Anıtı önünde başladı. Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Albay Nazim Kalafat ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı
Atatürk Anıtı'na çelenklerini sundu. Çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Programın sona ermesi ile Arnavutköy İlçe Kaymakamlığına geçildi.

Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Hadımköy Kışla Komutanı Hava Savunma Albay Nazim Kalafat ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı 30 Zafer Bayramı dolayısıyla Arnavutköy İlçe Kaymakamlığında tebrikleri kabul etti.

Genel HABERLERİ