Arnavutköy Belediyesi
19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

20 Ekim 2020 Salı

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 19 Ekim 2015’ten bu yana her yıl kutlanan muhtarlar günü bu senede, mahalle muhtarlarının anıta çelenk sunmasıyla başladı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki resmi törenden sonra Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde düzenlen programa geçildi.  Programa; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Muhtarlar Derneği Başkanı Şahimerdan Fidaner, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlar gününde konuşan Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş: “ Muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ederim. Pandemi sürecinin başlamasıyla kurduğumuz VEFA Sosyal Destek hizmetlerinde, muhtar arkadaşlarımızdan çok büyük fayda gördük. Sizlerden isteğim Nisan, Mayıs aylarında yapmış olduğunuz çalışmaları, bu aylarda da artırarak devam etmeniz” diye konuştu.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Hizmetlerinize en iyi şekilde devam etmenizi, ailenizle sevdiklerinizle mutlu bir hayat sürmeninizi temenni ederim. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü kutlarım” dedi. Başkan Baltacı konuşmasının satırbaşlarında ise; sokak hayvanları için yapılacak beslenme odağına, mahalle içlerinde kalan hayvancılık faaliyetlerine, aile sağlık merkezlerine ve ilçede devam eden çalışmalara değindi. Program sonunda Başkan Baltacı, mahalle muhtarlarına kalem hediye etti.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?