Arnavutköy Belediyesi
Kardeşlik Kentinde İlk Sahur

Kardeşlik Kentinde İlk Sahur

23 Mart 2023 Perşembe

Depremin en çok etkilendiği şehirlerden olan Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Arnavutköy Belediyesi tarafından kurulan Kardeşlik Kenti’nde ilk sahur yapıldı. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde kurulan ve içerisinde birçok sosyal alanı barındıran “Kardeşlik Kenti”nde ilk sahur yapıldı. Depremzede vatandaşlara tüm imkânlarıyla destek olan Arnavutköy Belediyesi ekipleri tarafından ramazan ayının ilk gününde yaklaşık olarak bin kişiye sahur yemeği ikram edildi. 

Ramazan ayında ibadetlerini gerçekleştirmek isteyen depremzede vatandaşlar için tüm imkânlarını seferber eden Arnavutköy Belediyesi’nin ilk sahur menüsünde çay, helva, yumurta, reçel, peynir, zeytin ve ekmek gibi gıdalar yer aldı. Saat 3.00’da başlayan sahurluk dağıtımı saat 4.30’a kadar devam etti. Depremzede vatandaşlardan isteyenler sahurlarını Kardeşlik Kenti’nde bulunan yemek salonunda, isteyenler ise konakladıkları çadırlarda yaptı. Yetkililer, Arnavutköy Belediyesi tarafından Kardeşlik Kenti’nde ramazan ayı boyunca devam edecek olan sahurluk ikramının yanında yaklaşık bin kişilik iftar yemeği verileceğini de söyledi. 

Depremzede vatandaşlar, deprem bölgesindeki çalışmalarına titizlikle devam eden Arnavutköy Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?