Arnavutköy Belediyesi
Karaburun Sahili’nde Çocukların Aquapark Keyfi

Karaburun Sahili’nde Çocukların Aquapark Keyfi

03 Ağustos 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, yaz aylarında çocuklara keyifli ve güvenli bir eğlence alanı sunmak amacıyla aquapark hizmeti başlattı.

Arnavutköy Belediyesi, Karaburun Sahili’nde çocukların yaz aylarında keyifli bir şekilde eğlenmesi için aquapark ile hizmet vermeye başladı. 6-12 yaş arası çocuklar için tasarlanan bu alan, yüzme havuzları, oyun parkları ve su kaydırakları gibi eğlenceli aktiviteler sunuyor.

Aquaparkta bulunan yüzme havuzları, çocukların suyla güvenli bir şekilde eğlenmelerini sağlayacak şekilde özel tasarlanmış ve güvenlik önlemleriyle donatılmış durumda. Ayrıca oyun parkları, çocukların fiziksel aktiviteler yaparak eğlenmelerine ve sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Cankurtaranların gözetimi altında sunulan hizmet, çocukların güvenliğini ön planda tutuyor. Ebeveynler, sahilde denize girerken çocuklarını güvenle aquaparkta bırakabiliyorlar. Aquapark, her gün 11.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Aileler, sunulan bu hizmetten dolayı çok mutlu olduklarını ve çocuklarının güvenli bir şekilde eğlendikleri için memnun olduklarını dile getiriyorlar.
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?