Arnavutköy Belediyesi
Kurban Kesim Elamanı Kursu Kayıtları Başlıyor

Kurban Kesim Elamanı Kursu Kayıtları Başlıyor

29 Mayıs 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle düzenlenen Kurban Kesim Elemanı Kursu kayıtları başlıyor.

Arnavutköy Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından verilecek olan Kurban Kesim Elemanı Kursu ile kurban kesim işlemlerinin İslami usullere uygun bir şekilde gerçekleştirilmesini ve kesim sırasında olası kazaların önlenmesini hedefleniyor. Toplamda 20 ders saatinden oluşan kursta teorik bilgilerin yanı sıra uygulamalı eğitimler de sunulacak.

Kursiyerler, eğitim sürecini başarıyla tamamladıktan sonra Halk Eğitim Merkezi onaylı Kurban Kesim Elemanı Sertifikası almaya hak kazanacaklar. Ayrıca, Arnavutköy Belediyesi tarafından başarılı olan katılımcılara bıçak ve önlük gibi kesim ekipmanları hediye edilecek.

Teorik eğitimlerin Halk Eğitim Merkezi tarafından verileceği kursa, Arnavutköy Belediyesi Veteriner Hekimi de teorik derslere katkı sağlayacak. Teori eğitiminin ardından ise Arnavutköy Belediyesi Kurban Kesim Alanı'nda uygulamalı kesim dersleri gerçekleştirilecek. Dersler 10-11-12 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Kayıt için gerekli olan belgeler arasında kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi ve 1 adet fotoğraf bulunmaktadır. Son başvuru tarihi 5 Haziran olarak belirlenen kursun kayıt işlemleri için Arnavutköy Belediyesi Kentli Servisi’ne başvuru yapabilirsiniz.

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?