Arnavutköy Belediyesi
Kırıkhan’da Ramazan Programı Düzenlendi

Kırıkhan’da Ramazan Programı Düzenlendi

03 Nisan 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerini bu yıl da deprem bölgesinde gerçekleştiriyor. Kırıkhan’da kurulan Kardeşlik Mahallesi’nde yaklaşık bin kişinin katılımı ile iftar programı düzenlendi. 

Arnavutköy Belediyesi, 11 ili vuran büyük depremlerin ardından Hatay’da yardım faaliyetlerine sürdürüyor. Deprem bölgesine her alanda destek olan Arnavutköy Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlara sahur ve iftar yemeği veriyor. Bu kapsamda Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde kurulan Kardeşlik Mahallesi’nde bin kişilik iftar programı düzenlendi. Programa Radyo ve Televizyon Programcısı İbrahim Bedir de katılarak birbirinden güzel şiirler okudu. 

Kardeşlik Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlara maneviyat yüklü bir iftar programı yaşatıldı. Çocuklar ise jonglör ve palyaço eşliğinde doyasıya eğlendi. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Haşim Baltacı, iftarın ardından vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. 

“Kocaman bir aile olmuşuz”

Kırıkhanlı vatandaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Haşim Baltacı; “Burada asgari şartları oluşturmaya gayret ettik. Büyük bir aileyi yan yana getirmek gibi bir arzumuz oldu. Çok şükür ona muvaffak olmuşuz, burada kocaman bir aile olmuşuz. İnşallah gücümüz var oldukça destek olmaya devam edeceğiz. Bir an önce eski hayatınıza kavuşmanız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepinize misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. 
 

Genel HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?