Arnavutköy Belediyesi
ARGEM Eğitimleri YouTube’de

ARGEM Eğitimleri YouTube’de

27 Nisan 2020 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi dijital platformlarda eğitimlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Dünya çapında yaşanan salgın nedeniyle alınan tedbirler kapsamında eğitimler, geçici süreliğine online platformlara taşındı. Arnavutköy Belediyesi de Üniversite Hazırlık Merkezleri’nde eğitim alan öğrencilerin, eğitimlerinin yarım kalmaması için online ortamda yayına başladı.

Bolluca’da üniversite hazırlık öğrencilerine yönelik faaliyete gecen Üniversite hazırlık Merkezi, koronavirüs salgınına kadar faaliyetini sürdü. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrasında eğitimi ara veren Bolluca ARGEM şubesi, eğitimlerini online platformlarda devam etme kararı aldı.

ARGEM Koordinatörü İbrahim Erdoğan: “ARGEM olarak online eğitimlerimiz başladı. ARGEM’de 6 ay boyunca emek veren öğrencilerimizin yarım kalan TYT ve AYT konularını kendi öğretmenlerini anlatımından YouTube kanalından yayınlayacağız. Ayrıca diğer öğrenciler için hızlandırılmış genel tekrar ve soru çözümü videolarını kanalımızdan takip edebilirsiniz. Güncel müfredata uygun olarak konu konu yayınlayacağımız videoları tüm öğrencilerimize tavsiye ederiz” dedi.

Her gün düzenli olarak Arnavutköy Belediyesi Youtube kanalından yayılacak eğitim videoları, ARGEM öğrencilerini konu eksiği olmadan üniversiteye hazırlayacak.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?