Arnavutköy’de Karne Heyecanı

21 Ocak 2022 Cuma

2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Arnavutköy’de öğrenciler, eğitim öğretim yılının birinci döneminde karne heyecanı yaşadı. Okul öncesi, ilkokul ve liselerde okuyan öğrenciler 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi.

Cemal Reşit Rey İlkokulu’nda düzenlenen karne programına Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan katıldı.

Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, güzel bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyoruz dedi.

Okuldaki sınıfları gezen Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı öğrencilerin tebrik ederek, karnelerini takdim etti.