Kurum İçi Personel Eğitimlerimizle İş Verimliliğini Arttırıyoruz

11 Haziran 2024 Salı

Arnavutköy Belediyesi, kurumda çalışan ekiplerin personelinin niteliklerini artırmak için eğitimlerine hız verdi.

Eğitimlerde Kurum Kültürü ve Aidiyet ile ilgili önemli hususlar anlatılarak, Arnavutköy Belediyesi'nin misyonu, vizyonu ve temel değerleri üzerinde duruldu. Ayrıca, kurum içi yöneticilerle daha hızlı ve daha verimli çalışmanın uygulanması ve belediyenin genel işleyişi hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

İkinci bölümde verilen eğitimde, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), bilgi güvenliği ve Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) konularında önemli bilgiler paylaşıldı. Bu eğitim sayesinde yeni personelin, veri güvenliği ve dijital belge yönetimi konularında bilinçlenmesi ve yetkinlik kazanması hedeflendi.

Arnavutköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen bu tür eğitimler, personelin bilgi birikimini güncellemeyi ve kamu hizmetlerinin etkinliğini artırarak vatandaşlara kaliteli ve sürdürülebilir hizmetin devamlılığı hedefliyor.

Eğitim HABERLERİ