Arnavutköy Belediyesi
Kadınlara Yönelik Kurslarımız Devam Ediyor

Kadınlara Yönelik Kurslarımız Devam Ediyor

03 Ocak 2023 Salı

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi birçok farklı branşta kadınlara yönelik eğitim vermeye devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından verilen kurslar, Arnavutköylü kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kursiyerler, yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda çeşitli kurslara katılarak bilgi ve becerilerini geliştiriyor. 
Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin en yoğun kurslarından biri olan Kurdele Nakış Kursu’nda 45 vatandaş eğitim alıyor. Kurs hocalarının da yardımı ile ilmek ilmek dokunan ipleri sanata dönüştüren kursiyerler, el becerilerini geliştirmenin yanı sıra aile ekonomisine de katkıda bulunuyor. 

Çamurdan Sanata Yolculuk 

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilen kurslar ile tablo, süs eşyası, resim gibi çeşitli eserler ortaya çıkaran kadınlar tarafından Seramik Biçimlendirme Kursu da yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık 20 kişinin eğitim aldığı Seramik Biçimlendirme Kursu ile seramik sanatının inceliklerini öğrenen kursiyerler, çamuru hayal ettikleri sanat eserine dönüştürüyor. 

Arnavutköylü kadınlar, Seramik Biçimlendirme, Kuaförlük, Profesyonel Makyaj, Kurdele Nakışı, İğne Oyası, Bilgisayar, Ahşap Boyama, Pasta Yapımı, Yemek Yapımı gibi birçok kursa başvuru yapabiliyor. Ücretsiz olarak verilen eğitimlere katılan, yeteneklerini keşfedip eğitim aldıkları alanda uzmanlaşan kadınlar, el emeği ürünlerini Kadın Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde bulunan Çarşım’da satarak, aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?