Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi’nden Öğrencilere Akademik Destek

Arnavutköy Belediyesi’nden Öğrencilere Akademik Destek

10 Mayıs 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 10 bin öğrencinin katıldığı deneme sınavı düzenledi. 

Arnavutköy Belediyesi, Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM) aracılığıyla ilçede bulunan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için vermiş olduğu desteklere devam ediyor.

İlçede eğitim gören ve yakın zamanda sınava girecek yaklaşık 10 bin öğrenci için deneme sınavı düzenlendi. Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Hamdi Demirhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan ziyaret ederek, sınava giren öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Demirhan öğrencilere vermiş oldukları desteklerin devam edeceğini belirterek, “Belediyemizin eğitim yatırımları ve eğitime olan desteği devam ediyor. Bu kapsamda bugün Arnavutköy Belediyesi olarak YKS öğrencilerimize ve LGS öğrencilerimize yönelik bir deneme sınavı düzenledik. 5 bin 600 YKS öğrencimiz ve 4 bin 200 LGS öğrencimiz belediyemizin düzenlediği ortak sınavda buluştular. Bugün başarılarını ölçecekler, biz her bir kardeşimizin istediği yerleri kazanmasını arzuluyoruz ve onlara desteğe devam edeceğiz.” dedi.

Sınavlarda dereceye girecek öğrencilere ise onları motive etmek amacıyla Arnavutköy Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Arnavutköy Belediyesi, YKS ve LGS sınavlarına girecek öğrencilere sadece deneme sınavları ile değil aynı zamanda düzenlemiş olduğu hazırlık kursları ile de destek oluyor.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?