Arnavutköy Belediyesi
Kütüphaneler Randevu Sistemi İle Açıldı

Kütüphaneler Randevu Sistemi İle Açıldı

22 Haziran 2020 Pazartesi

Yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgını önlemleri kapsamında yaklaşık 3 aydır kapalı olan Arnavutköy Belediyesi kütüphaneleri yeniden hizmet vermeye başladı.


1 Haziran’da hayata geçirilen  yeni normalleşme takvimi gereği, kütüphaneler belirlenen kurallar ve alınan önlemler çerçevesinde okuyucularla buluştu. Hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarının sıkı şekilde uygulandığı kütüphaneler, kurallara uygun olarak yeniden düzenlendi.

Randevu sistemi ile kullanım sağlanacak

Toplum sağlığını korumak adına, tüm alanların her 2 saatte bir dezenfekte edildiği kütüphanelerde, okuma alanları, sosyal mesafe kuralına uygun olarak yeniden düzenlendi. Kütüphanelere okuyucular, kütüphane girişlerindeki el dezenfektanlarını kullanarak, ateşleri ölçülerek ve maskeyle girebilecek. İçeride de maskesiz dolaşamayacak. Kütüphaneler, Pazartesi günü hariç, her gün 09.00 – 21.00 saatleri arası açık olacak ve kapasitenin yarısı kadar ziyaretçi kabul edilecek.

Ziyaretçiler randevu sistemine göre kabul edilecek. İlçedeki Arnavutköy Millet Kütüphanesi’nde ve Cahit Zarifoğlu Millet Kütüphanesinde randevu sistemi uygulanacak, kütüphaneleri kullanmak isteyen okurların, http://www.arnavutkoymilletkiraathanesi.com randevu başvurusu yaparak randevu alması gerekiyor.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?