Arnavutköy Belediyesi
Öğrenciler Okuma Etkinliğine Katıldı

Öğrenciler Okuma Etkinliğine Katıldı

23 Ekim 2021 Cumartesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Erdem Bayazıt Kütüphanesi, okuma günleri kapsamında öğrencileri ağırlıyor.

Arnavutköy Belediyesi tarafından hizmete alınan ve 7 Güzel Adam’dan biri olan şair Erdem Bayazıt’ın isminin verildiği kütüphane, okuma etkinlikleri günlerinde öğrencilere hizmet ediyor.

Her gün farklı öğrenci guruplarının geldiği Erdem Bayazıt Kütüphanesi son olarak Köroğlu Ortaokul öğrencilerine hizmet verdi. 6 bin kitabı bünyesinde barındıran kütüphane, 28 öğrenci ile şenlendi. Kitap okuma etkinliğine katılan öğrencilere Arnavutköy’de yer alan kütüphaneler ve ziyaret ettikleri kütüphanenin isminin aldığı Şair Erdem Bayazıt hakkında bilgi verildi. Kitap okuma etkinliğine katılan öğrencilere Arnavutköy Belediyesi tarafından hazırlan Benim Günlüğüm ve Fatih’in Günlüğü adlı eser hediye edildi.

Erdem Bayazıt Kütüphanesi Kitapseverleri Bekliyor

Haraççı Mahallesi’nde yer alan Erdem Bayazıt Kütüphanesi’nde  6 bin kitap, kitapseverleri bekliyor. Kütüphanede, yeni nesil akıllı sistemler kullanılarak vatandaşların aradıkları kitaplar hızlı bir şekilde bulmaları sağlanıyor. 20 adet bilgisayarın bulunduğu binada 3 derslik ve 100 kişilik de konferans salonu bulunuyor. Erdem Bayazıt Kütüphanesi’nden faydalanmak isteyen vatandaşlar, kütüphanenin veri tabanına isimlerini kayıt yaptırdıktan sonra diledikleri kitabı ödünç alıp, 15 gün içerisinde tekrar iade edebilecekler.
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?