Arnavutköy Belediyesi
Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği Başvuruları Başladı

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği Başvuruları Başladı

20 Eylül 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi tarafından her yıl üniversite öğrencilerinin ailelerine verilen nakdi eğitim desteği başvuruları başladı.

Üniversiteye hazırlık döneminde öğrencileri Arnavutköy Gençlik Merkezi (ARGEM) ile üniversiteye hazırlayan Arnavutköy Belediyesi aynı zamanda üniversiteyi kazanan öğrencilerin ailelerine de maddi destekte bulunuyor.

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına çalışmalar yürüten Arnavutköy Belediyesi, geçtiğimiz yıl 2 binden fazla üniversite öğrencisinin ailesine yaklaşık 7 milyon TL nakdi destek sağladı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından her yıl sağlanan nakdi destek başvuruları bu yıl da başladı. Başvuruların başladığını Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Aileye Destek Eğitime Destek

A. Haşim Baltacı, "Gençlerimiz her zaman yanındayız. Arnavutköy Belediyesi olarak 2007 yılından bu yana 'Aileye Destek Eğitime Destek' diyerek verdiğimiz öğrenci burslarıyla, üniversiteli gençlerimizin eğitimine destek olmaya devam ediyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı. Ayrıca, bu yıl verilecek eğitim desteğinin 5.000 TL olacağını da belirtti.

Son Başvuru Tarihi 13 Ekim

Son başvuru tarihi 13 Ekim olarak belirlendi. Başvurular, Arnavutköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kabul ediliyor. Başvuru için gerekli belgeler arasında veliye ait kimlik fotokopisi, veliye ait fakirlik kâğıdı, veliye ait İBAN bilgisi ve öğrenci belgesi yer almaktadır. Ayrıca, yüzde 50 ve üzeri burs alan öğrencilerin bu burs aldıklarına dair belgeleri de sunmaları gerekmektedir.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?