Arnavutköy Belediyesi
350 Öğrenciye Ücretsiz Eğitim

350 Öğrenciye Ücretsiz Eğitim

28 Eylül 2021 Salı

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen üniversite hazırlık merkezinde, 2021-2022 yılında 350 öğrenci eğitim alıyor.

Arnavutköy Belediyesi, üniversite hazırlık kursu ile gençlerin üniversite hayalini gerçekleştirmelerine destek oluyor. Bolluca Üniversite Hazırlık Merkezi ve Hadımköy Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde verilen hizmetten bu yıl 350 öğrenci yararlanıyor.

Hayalleri Gerçeği Dönüştürüyor

Arnavutköy Belediyesi, üniversite hazırlık kurslarıyla birçok öğrencinin tıp, hukuk, öğretmenlik, mühendislik ve mimarlık gibi bölümleri kazanabilme hayaline destek veriyor. Geçtiğimiz yıl birçok öğrenciyi üniversite sıralarına kavuşturan Bolluca Üniversite Hazırlık Merkezi, bu yıl da 350 öğrencinin üniversite hayallerini gerçekleştirmek için uzman kadrosu ve deneyimiyle çalışıyor.

Haftalık 26 Saat Ders

Sözel, eşit ağırlık ve sayısal gibi sınıflara ayrılan öğrenciler, uzman öğretmenler tarafından; TYT ve AYT alanında haftalık 26 saat ders alıyor. Rehberlik hizmetinin de sağlandığı merkezde, uzman öğretmenler; öğrencilerin ders programlarını, bireysel görüşmelerini planlıyorlar. Öğrencilerin tüm soru bankaları ve deneme testleri, üniversite hazırlık merkezi tarafından karşılanıyor. Ayrıca Arnavutköy Belediyesi tarafından merkezi noktalardan kurs alanına ücretsiz ulaşım desteği sağlanıyor.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?