Arnavutköy Belediyesi
Öğrenciler Çocuk Atölyesi’nde Buluşuyor

Öğrenciler Çocuk Atölyesi’nde Buluşuyor

02 Kasım 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nde çeşitli aktivitelerle eğlence kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi, Çocuk Atölyesi ile 4-12 yaş arası çocuklara eğlence dolu bir öğrenme deneyimi sunuyor. Atölyede çocuklar, ahşap işçiliği, resim, origami, ebru sanatı, ritim, bahçe işleri ve akıl-zeka oyunları gibi bir dizi etkinlikle buluşuyor. Bu aktiviteler sayesinde çocuklar keyifli şekilde zaman geçirirken aynı zamanda öğrenme deneyimlerini de artırıyor.

Çocuk Atölyesi, okulların başlamasıyla birlikte ilçede eğitim gören öğrencileri de misafir etmeye başladı. Atölyeyi son olarak Cemal Reşit Rey Anaokulu öğrencileri ziyaret etti. Atölyeyi ziyaret eden çocuklar, seramik şekillendirme, origami ve resim atölyelerinde keyifli bir şekilde vakit geçirerek sanatsal ve zihinsel aktivitelerde bulundu. 

Atölyeyi ziyaret etmek isteyen okullar, Çocuk Atölyesi ile iletişime geçerek randevu oluşturarak ziyaretlerini gerçekleştirebilir. 

Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi, çocukların sanatsal yeteneklerini keşfetmelerine ve sosyal etkileşimlerini artırmalarına yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.  
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?