Personelimize Hizmet İçi Eğitimler Verildi

10 Aralık 2021 Cuma

Arnavutköy Belediyesi personeline, kamu hizmetlerinin görev, yetki ve sorumluk alanı ile kurumsal aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla çeşitli eğitimler verildi.

Gelişen ve değişen Dünya’da vatandaşlara daha iyi hizmet anlayışıyla çalışan Arnavutköy Belediyesi, kurum içi eğitimleriyle de personellerin verimliğini artırmak için çeşitli eğitimler düzenlendi.

Arnavutköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve iki hafta süren eğitimlerde personellerin bilgisini ve verimliliklerini artırarak yetişmelerini sağlamak, hizmete olan ilgisini en yüksek düzeye çıkarmak ve üst görev kadrolara hazırlamak, kamu hizmetinin anlamı, görev, yetki ve sorumlulukları konusunda yetiştirmek, genel haklar ve yasaklar hakkında bilgilendirmek, personel planlaması uygulanmasından en etkin biçimde yararlanmak, yönetimde ve uygulamada etkinliğin arttırılmasını sağlamak ve kurumsal aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla eğitimler gerçekleştirildi.

Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde personellerin görev aldıkları müdürlükler doğrultusunda

• STRES YÖNETİMİ VE RELAKSASYON TEKNİKLERİ & TAKIM RUHU, KURUM KÜLTÜRÜ OLUŞTURMA
  • KİŞİSEL VE KURUMSAL ENGELLERİ AŞMAK & HALKLA İLİŞKİLER VE EMPATİK İLETİŞİM
  • RESMİ YAZIŞMA KURALLARI VE EBYS
  • 6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU
  • 3194 İMAR KANUNU VE 4708 YAPI DENETİM KANUNU
  • 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU
  • 5018 SAYILI KAMU MALİ YÖNETİMİ VE KONTROL KANUNU & TAŞINIR MAL YÖNETMELİĞİ

eğitimleri yüz yüze yapıldı.

Eğitim HABERLERİ