Arnavutköy Belediyesi
Oyun Geliştirme Tutkunları İçin Ücretsiz Eğitim Fırsatı

Oyun Geliştirme Tutkunları İçin Ücretsiz Eğitim Fırsatı

01 Haziran 2023 Perşembe

Ücretsiz eğitimler, bire bir mentorluk ve takım çalışması fırsatıyla Oyun Geliştirme Kampı başvuruları başladı. 

Arnavutköy Belediyesi Bilişim Akademisi, dijital oyun dünyasında yer almak isteyen gençlere benzersiz bir fırsat sunuyor. Oyun Geliştirme Kampı ile ücretsiz eğitimler, bire bir mentorluk ve kamp sürecinin sonunda oyun geliştirme imkânlarıyla katılımcılara yeni fırsatların kapısı açıyor. 

Kamp süreci, 80 saat online eğitimlerle başlıyor. Katılımcılar, oyun tasarımı ve geliştirme konularında, Unity, Unreal, Blander, 3D Modelleme, 2D Modelleme, UI-UX Tasarımı, NFT ve Metaverse gibi alanlarda tam kapsamlı eğitim alacak. Alanında uzman isimler tarafından verilecek eğitimler, katılımcıların dijital oyun dünyasında ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlayacak.

Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan katılımcılar, fiziksel olarak gerçekleşecek olan 5 günlük Oyun Geliştirme Kampı'na katılma hakkı elde edecekler. Kamp, oyun geliştirme tutkunlarına önemli bir deneyim ve öğrenme platformu sunarken, aynı zamanda sektörde yeni kariyer fırsatlarının kapılarını aralayacak.

Oyun Geliştirme Kampı başvuruları 25 Haziran tarihine kadar devam edecek. Detaylı bilgi almak için www.arnavutkoyoyunkampi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?