Arnavutköy Belediyesi
Akademi Hadımköy Açılıyor

Akademi Hadımköy Açılıyor

23 Şubat 2024 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından çeşitli spor alanlarında, profesyonel eğitimlerin verileceği Akademi Hadımköy kayıtları başladı. 

Arnavutköy Belediyesi, çocukların ve gençlerin spora erişimini kolaylaştırmak amacıyla Akademi Hadımköy projesini hayata geçiriyor. Akademi Arnavutköy projesi ile sporu ve sporun getirdiği sağlık, disiplin ve dayanışma gibi değerler önemsenerek gençlerin ve çocukların çeşitli spor dalları ile buluşması sağlanıyor. 

Basketbol, voleybol, karate gibi popüler spor branşlarında 6-14 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen eğitimler, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak. Ayrıca, cimnastik alanında 4-12 yaş arası çocuklar için özel kurslar düzenlenecek. 
Kurslar, ücretli olup deneyimli ve uzman antrenörler eşliğinde verilecek, katılımcıların bireysel gelişimine destek sağlanacak. Eğitimler, çocukların sporu sevmelerini ve düzenli olarak yapmalarını teşvik ederek, sağlıklı bir yaşam tarzının benimsenmesine yardımcı olacak.
Hadımköy Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan kayıtlar için kontenjanların sınırlı olduğu belirtildi. Detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0212 771 20 55 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?