Arnavutköy Belediyesi
ARGEM’in Üniversiteye Hazırlık Kursları Devam Ediyor

ARGEM’in Üniversiteye Hazırlık Kursları Devam Ediyor

29 Kasım 2022 Salı

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (ARGEM) tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik verilen eğitimler devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi, üniversite sınavına hazırlık aşamasında zorluk yaşanmaması için alanında uzman hocaların yer aldığı, “Üniversite Hazırlık Kursu” ile öğrencileri TYT-AYT sınavlarına hazırlamaya devam ediyor. 12. Sınıfa devam eden ve liseden mezun olan öğrencilere yönelik eğitimler ara vermeden sıkı bir şekilde sürüyor. 

ARGEM’in Bolluca ve Hadımköy şubelerinde devam eden eğitimlerden toplam 650 öğrenci ücretsiz şekilde faydalanıyor. Öğrencilerin kitap, defter, deneme gibi ihtiyaçları ARGEM tarafından karşılanıyor. Haftanın 5 günü AYT ve TYT konuları işlenirken soru çözümleri, etütler ve öğrencilerin ihtiyaç duydukları derslerde birebir takviye yapılıyor. Arnavutköy Belediyesi tarafından ulaşımda zorluk çeken öğrenciler için ücretsiz servis imkânı da sağlanıyor. Bu süreçte eğitmenler, öğrencilerin velileri ile de sürekli irtibat halinde kalarak bilgi alışverişi yapılıyor. 

ARGEM’den eğitim alan öğrencilerin durumları tek tek gözden geçirilerek değerlendiriliyor. Bu şekilde öğrencilerin istedikleri lisans ve ön lisans programlarından birisini kazanması için destek sağlanıyor. ARGEM tarafından öğrencilere rehberlik hizmeti de veriliyor. Uzman öğretmenler, öğrencilere her alanda destek olarak sınav stresini atmalarını sağlıyor. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?