Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy’de Özel Eğitim Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Arnavutköy’de Özel Eğitim Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

11 Haziran 2024 Salı

Özel gereksinimli öğrenciler, Özel Eğitim Şenliği’nde unutulmaz bir gün yaşadı. 

Arnavutköy Belediyesi ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 2023-2024 Öğretim Yılı Özel Eğitim Şenliği, İmrahor Mesire Alanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İlçede eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler çeşitli oyunlar ve eğlencelerle dolu unutulmaz bir gün yaşadı.

Şenlik alanında, Arnavutköy Belediyesi tarafından sunulan ikramlar, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca, düzenlenen etkinliklerle çocuklar hem eğlendi hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Şenliğe, ilçede eğitim gören özel eğitim öğrencileri, velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sabri Akın İlkokulu’ndan mezun olan Zeynep Özver, günün mutluluğunu paylaşarak, “Bugün burada sahneye çıktım, birçok eğlenceye katıldım. Şu an çok mutluyum,” ifadelerini kullandı. Şenliğe katılan diğer öğrenciler de çeşitli oyunlar ve etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Aliye Akman, "Öncelikle öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için böyle bir şey yapılmasından dolayı çok mutlu olduk. Burada çocuklarımız için ikramlar var, oyun alanları var," diyerek duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Gün boyunca devam eden şenlikte, çocuklar için kurulan oyun alanları ve eğlence aktiviteleri, hem çocuklar hem de aileleri için keyifli anlar yaşattı.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?