Arnavutköy Belediyesi
Kadınlara Özel Öz Şefkat Atölyesi Başladı

Kadınlara Özel Öz Şefkat Atölyesi Başladı

18 Ekim 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Öz Şefkat Atölyesi eğitimleri başladı.  

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, kadınlara sosyal ve ekonomik açıdan destek olmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Merkez, daha önceden duyurusu yapılan ve aile içi iletişimi güçlendirmeye odaklanan bir eğitim programı olan Öz Şefkat Atölyesi eğitimlerine başladı. 

Öz Şefkat Atölyesi, aile içi ilişkileri daha sağlıklı bir şekilde yönetmeye odaklanan bir eğitim programı olarak dikkat çekiyor. Program, katılımcılara öz şefkat, etkili iletişim yolları, aile içi iletişim becerileri, sevgi dili, sınırlar koyma ve hayır diyebilme gibi önemli konuları içeriyor. Program, aile danışmanı Zehra Sarı tarafından uzman bir bakış açısıyla katılımcılara sunuluyor.

Öz Şefkat Atölyesi, haftalık oturumlar halinde gerçekleşecek ve toplamda 3 ay sürecek. Her hafta farklı bir konunun işleneceği programda katılımcılar, güçlü aile ilişkileri oluşturmak için gerekli olan bilgi ve becerilerle donatılacaklar. Katılımcılara program sonunda katılım belgesi sunulacak. Verilecek olan belge kadınların eğitimi başarıyla tamamladığını ve aile içi ilişkilerde daha sağlıklı bir yol izlemeye hazır olduklarını gösterecek.

Öz Şefkat Atölyesi, katılımcılara daha sağlıklı, anlayışlı ve sevgi dolu aile ilişkileri kurma konusunda rehberlik ederek, toplumun daha sağlam temellere dayalı bir geleceğe sahip olmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?