Yeni Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı

12 Eylül 2023 Salı

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Açılış Programı Sabri Akın İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Sabri Akın İlkokulu’nda gerçekleştirilen yeni eğitim öğretim dönemi Açılış programına, Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan, AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu, veliler ve öğrenciler katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yapılan protokol konuşmalarının ardından öğrenciler sahne gösterilerini büyük bir özveriyle sundular.

Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrenciler için hayırlı olmasını dileyerek, eğitim sürecinin başarıyla geçmesini temenni etti. Program Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan'ın yeni dönemin ilk ders zilini çalmasıyla son buldu.

Programın sona ermesinin ardından, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Eğitim HABERLERİ