Arnavutköy Belediyesi
Sanat Akademisi Kurs Kayıtları Başladı

Sanat Akademisi Kurs Kayıtları Başladı

30 Eylül 2022 Cuma

Arnavutköy Belediyesi’nin sanatsal eğitimleri desteklemek adına yaptığı çalışmalar devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi Kültür İşleri bünyesinde bulunan, eğitimde niteliği ve akademik yaklaşımı ön planda tutan Sanat Akademisi; sanatsal, kültürel ve eğitsel alandaki çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Eğitimler, alanında uzman ve nitelikli eğitmenler tarafından birebir şekilde ücretsiz olarak veriliyor. 

Sanat Akademisi bünyesinde piyano, ahşap yakma, seramik, gitar, resim, ney, tiyatro, fotoğrafçılık ve bağlama gibi 40’tan fazla kurs bulunuyor. Kayıt işlemlerini tamamlayan ve kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, hafta içi ve hafta sonu kurslara katılabiliyor. Kurslara katılan ve eğitimini tamamlayan öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı katılım belgesi veriliyor. 

Sanat Akademisi kurslarına; Sanat Akademisi internet sitesi üzerinden, Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan Sanat Akademisi’ni ziyaret ederek ve Sanat Akademisi ile iletişime geçerek kayıt olunabiliyor.

Sanat Akademisi’nde şan kursu alan Halil İbrahim, “Sanat Akademisi’ne uzun zamandır geliyorum, çok eski bir kursiyerim. Burada hemen hemen müzik alanındaki tüm kurslara katıldım. Sebebi konservatuar okumak istemem ve çok fazla ilgi duymam. Bediha hocamla yaptığımız eğitimlerde kendimi geliştirme imkanı buldum, diğer hocalarımla enstrüman alanında gelişme imkanı buldum. Şan eğitimine gelmeden önce sesimi nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyordum. Bediha hocamın yardımıyla daha iyi şekilde kullanmayı öğrendim.” diye konuştu. 

Sanat Akademisi’nde eğitim alan Elif Karamustafa, “Radyo, Televizyon ve Sinema öğrencisiyim. Burada da kısa film kursları olduğunu öğrendim. Faydalı olabileceğini düşündüğüm için başladım ve beklediğim gibi de oldu. Kamera kullanımını çok iyi öğrendim.” dedi.
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?