Arnavutköy Belediyesi
Minik Eller Çocuk Atölyesi’nde Buluştu

Minik Eller Çocuk Atölyesi’nde Buluştu

17 Ağustos 2023 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi, çocukların el becerilerini geliştirdiği ve öğrenirken eğlendikleri Çocuk Atölyesi'nde etkinliklere devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi, çocukların el becerilerini geliştirmelerine ve eğlenerek öğrenmelerine olanak sağlayan Çocuk Atölyesi'nde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 4-12 yaş arası çocuklara ücretsiz olarak hizmet sunan atölye, seramik, ritim ve zeka oyunları gibi farklı alanlarda çocukların gelişimine destek oluyor.

Çocuk Atölyesi, çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan etkinliklerle düzenliyor. Son olarak düzenlenen etkinlik, 220 çocuğun katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. Etkinlik kapsamında çocuklar, arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirirken, öğrenme deneyimlerini de paylaştılar. Çocuklar, yaratıcılıklarını keşfederek özgün eserler üretmenin tadını çıkarırken, eğitmenlerin rehberliğinde yeni yetenekler edinme fırsatı buldular.

Arnavutköy Belediyesi, Çocuk Atölyesi'yle çocukların keyif alarak öğrendiği, hayal güçlerini kullanarak kendilerini ifade ettikleri ve sosyal becerilerini geliştirdikleri bir platform sunuyor. Bu tür etkinlikler, çocukların yaratıcılığını ve özgüvenini artırırken, eğlenceli bir öğrenme deneyimi yaşamalarına da olanak tanıyor.

Çocuk Atölyesi’ndeki etkinliklere katılan Yusuf Sağlam, “Daha önce Çocuk Atölyesi’ne babamla gelmiştim, bugün de annemle geldim. Bugün çamurla seramik yaptık. Burada çok eğleniyoruz, öğretmenlerimiz bizimle çok iyi ilgileniyor.” dedi. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?