Uygulama Okulunda Karne Sevinci

17 Ocak 2020 Cuma

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, yarıyıl karne töreni programına katılarak, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrencinin yarıyıl tatili bugün başladı. 2019-2020 eğitim öğretim yılını en iyi şekilde değerlendirerek geçiren öğrenciler, bugün karnelerini aldı.

2019-2020 eğitim öğretim yılında faaliyete gecen Bolluca İlkokulu’nda düzenlen karne törenine; Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ ve daire amirleri katıldı.

Bolluca İlkokulu’ndaki törene katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, karne sevinci yaşayan çocuklarla tek tek ilgilenerek, karnelerini teslim etti. Daha sonra Arnavutköy Özel Eğitim Uygulama Okulu’na geçen Başkan Baltacı, özel öğrencilerle bir araya geldi. Uygulama okulunda eğitim alan özel öğrenciler, karnelerini Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın elinden aldı.

Eğitim HABERLERİ