Arnavutköy Belediyesi
İlk Mezunlar, İlk Heyecanlar

İlk Mezunlar, İlk Heyecanlar

12 Şubat 2021 Cuma

Arnavutköy Belediyesi Bilişim Akademisi ilk mezunlarını veriyor. Pandemi sürecinde eğitimlerine devam eden 65 öğrenci, akademinin ilk mezunları olacak.

Milli Teknoloji Hamlesi ve Dijital Türkiye Hedefleri doğrultusunda; bilişim alanında yetenekli genç ve yetişkinlere yönelik hayata geçirilen Arnavutköy Bilişim Akademisi, pandemi döneminde eğitimlere ara vermeyerek, eğitimlerini yüz yüze ve online olarak sürdürdü.

Günümüz sistemlerini anlayabilen, teknolojik gelişmelerin tasarlayıcısı olan ve geleceğin mucitlerini yetiştirmek isteyen Arnavutköy Belediyesi Bilişim Akademisi’nde Robotik Kodlama eğitim alan öğrenciler, 12 haftalık eğitimini tamamlıyor.

Kodlamadan tasarıma birçok alanda eğitim alan öğrencilerin son görevi ise projelerini tamamlamak. Arnavutköy Bilişim Akademisi’nde eğitme başladıklarında ilk heyecanını yaşayan öğrenciler, proje ödevlerinde de aynı heyecanı yaşıyorlar.

Bilişim Akademisi öğrencilerinden Zeynep Belge; buraya ilk geldiğimde, bu kadar ilerleyeceğimi hiç tahmin etmemiştim. Yeni şeyler öğrenmek beni mutlu etti. Buradan mezun olarak gideceğiz ve koca 3 ayı burada eğlenerek geçirdim. Bütün öğretmenlerime çok teşekkür ederim dedi.

Bilişim Akademisinde işlerin nasıl gittiğini öğrendim diyen Hamza Adamcıl: “ Hangi parçanın ne için kullanıldığın 2,3 veya daha fazla parçanın nasıl kullanılacağını öğrendim ve hocalarımız bizimle çok ilgilendi bir şeyi yapamadığımızda hemen yardım ettiler. Çok iyi eğitim gördük” diye konuştu.

Hüseyin Emre Kıvılcım ise: “Bilişim Akademisi çok güzel. Öğretmenlerimiz çok iyi hepsini çok seviyorum herkese tavsiye ederim. Burada bilmediğim çok şeyi öğrendim geleceğimin temellerini attım burada. Robotik kodlamaya ilgisi olan herkese tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?