Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköylü Kadınlara Afet Farkındalık Eğitimi

Arnavutköylü Kadınlara Afet Farkındalık Eğitimi

03 Mart 2023 Cuma

Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Deprem Sonrası Psikolojik İlk Yardım Eğitimi ve Afet Farkındalık Eğitimi verildi. 

Arnavutköy Belediyesi Arnavutköy Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında kadınlara yönelik, Deprem Sonrası Psikolojik İlk Yardım Eğitimi verildi. Psikolojik Danışman Ayşenur Korkmaz Alkan tarafından verilen eğitime Arnavutköylü kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Ayşenur Korkmaz Alkan tarafından verilen seminerde; afet sonrasında kişilerin normal yaşamlarına dönebilmesi için yapılması gereken destek uygulamaları anlatıldı. 

Arnavutköy Kadın Kültür Merkezinde verilen bir diğer eğitim ise Afet Farkındalık Eğitimi oldu. Arnavutköy Belediyesi Arama Kurtarma (ARKUR) eğitmenleri tarafından verilen eğitimde; afetler konusunda farkındalığın geliştirilmesi, afetlerde risk azaltma, doğal afet durumlarında ve öncesinde yapılması gerekenler ile ilgili sunum yapıldı. 

Afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında verilen eğitimlerle Arnavutköylü kadınlar bilinçlendirildi. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?