Arnavutköy Belediyesi
Hayal Güçleri Seramik Sanatıyla Gelişiyor

Hayal Güçleri Seramik Sanatıyla Gelişiyor

25 Ağustos 2022 Perşembe

Aileleriyle birlikte eğitim alan çocuklar seramik sanatıyla tanıştı. Başkan Ahmet Haşim Baltacı hedeflerinin çocuk ebeveyn kaynaşması olduğunu söyledi.

Arnavutköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde başarılı çalışmalara imza atan Çocuk Atölyesi’nde seramik biçimlendirme atölye çalışmaları devam ediyor. 361 öğrencinin katıldığı seramik biçimlendirme atölyesinden 4-12 yaş arası çocuklar ücretsiz olarak faydalanıyor. Eğitime katılan çocuklar, şekil verdikleri seramik çamurunu kuruttuktan sonra hayal güçlerini kullanarak boyama işlemi yapıyor.

Seramik biçimlendirme atölye çalışmaları ile çocukların kaliteli zaman geçirdiklerini ifade eden Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Çalışmalarla ilgili eğitmen arkadaşlarımızdan sürekli bilgi alıyorum. Burada çocuklarımızın hayal güçlerinin geliştirilmesini ve seramik sanatının çocuklara sevdirilmesi hedefleniyor. Çocuklarımızın aileleri ile keyifli zaman geçirerek yaptığı çalışmalardan verimli sonuçlar alınmaktadır” diye konuştu. 

Arnavutköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nde 4-12 yaş arası çocukların katılımı ile gerçekleşen çalışmalarda çocukların el becerileri ve yeteneklerinin ortaya çıkarılması, sanatla iç içe olmaları, atölyelerde kaliteli zaman geçirmeleri, eğlenirken öğrenmeleri ve çocuklar ile ebeveynler arasındaki iletişim becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Randevu alınarak katılım sağlanan çalışmalar, beşer kişilik ebeveynli atölyelerde yapılıyor. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?