Arnavutköy Belediyesi
Dereceye Giren Öğrenciler Belli Oldu

Dereceye Giren Öğrenciler Belli Oldu

06 Aralık 2022 Salı

Arnavutköy Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM) tarafından 16 lisede yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından 20 Ekim’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak Arnavutköy’de bulunan 16 lisede, 12. sınıf öğrencileri için TYT deneme sınavı gerçekleştirildi. Bu sınavda her liseden ilk üçe giren öğrenci için ARGEM’de ödüllü deneme sınavı yapıldı. Yapılan sınav sonrasında dereceye girerek, ödül almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu.  

Toplamda 2 bin 600 öğrencinin katıldığı ücretsiz deneme sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan törende Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu’nun elinden aldı. Sınav sonucunda birinci olan öğrenci Kübra Çadırcıbaşı yarım altın, ikinci olan Merve Gözmen çeyrek altın ve üçüncü olan Sudenur Akgün gram altın ödülünün sahibi oldu. 

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Arnavutköy’de eğitim kalitesini arttırmak adına yaptığımız çalışmalara devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz deneme sınavı ile öğrencilerin eksik olduğu konuları görmelerini ve onları motive etmeyi amaçladık. Gençlerimizi tebrik ediyor ve üniversitede istedikleri yerleri kazanmalarını diliyorum” dedi. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?