Arnavutköy Belediyesi
Tabletler Öğrencilere Ulaşmaya Başladı

Tabletler Öğrencilere Ulaşmaya Başladı

31 Aralık 2020 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Bir Tablet de Benden Olsun” kampanyası kapsamında, tabletler öğrencileri ile buluşmaya başladı.

Covid-19 salgını nedeniyle geçilen uzaktan eğitim sisteminde Millî Eğitim Bakanlığı EBA uzaktan eğitim programına tableti olmadığı için katılamayan öğrencilere; Arnavutköy Belediyesi ve hayırseverlerin desteği ile alınan tabletler teslim edilmeye başlandı.

Arnavutköy Belediyesi’nin organizasyonu ile başlatılan kampanya da elde edilen tabletler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Kültür İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından imza karşılığı teslim ediliyor. “Bir Tablet de Benden Olsun” kampanya kapsamında Arnavutköy Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğiyle elde edilen tabletlerin tamamı ise Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen, ihtiyaç sahibi öğrencilere kısa sürede ulaştırılacak. 

“Uzaktan Eğitime Destek Sağlıyoruz”

“Bir Tablet de Benden Olsun” kampanyası kapsamında tabletlerin öğrencilere ulaştırıldığını belirten Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Uzaktan eğitimde zorluk yaşayan öğrencilerimize destek olmak için “Bir tablet de benden olsun” diyerek başlattığımız; belediyemizin imkânları ve hayırseverlerin katkılarıyla sağladığımız tabletleri, çocuklarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Hayırda yarışa sizleri de bekliyoruz” dedi.
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?