Kurum İçi Eğitimler Devam Ediyor

21 Haziran 2023 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve personelinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurum içi eğitimlerine devam ediyor.

Arnavutköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, hizmet kalitesini artırmak ve personelin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kurum içi eğitimlerine devam ediyor.  Son olarak, yeni işe başlayan personellere yönelik oryantasyon eğitimi verildi.

Eğitimler kapsamında, evrak kontrolü, evrak yönetimi ve kurumsal dil gibi konular öncelikli olarak ele alınıyor. Belge ve evrakların doğru ve etkin bir şekilde yönetilmesini sağlamak için gerekli bilgi ve beceriler kazandırılıyor. Aynı zamanda, etkili iletişim becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Arnavutköy Belediyesi'nin kurum içi eğitim programları, personelin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamasının yanı sıra, belediye hizmetlerinin kalitesini de olumlu yönde etkiliyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, gelecekte de personelinin eğitim ihtiyaçlarını belirleyerek uygun programlar düzenlemeye ve belediye hizmetlerinin kalitesini sürekli olarak yükseltmeye devam edecek.

Eğitim HABERLERİ