2 Bin 500 Öğrenci Deneme Sınavına Girdi

31 Mart 2022 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Merkezi (ARGEM) tarafından lise son öğrencilerine yönelik ücretsiz deneme sınavı yapıldı.

Temel Yeterlilik Testinin yaklaşmasıyla beraber ARGEM tarafından ilçe genelinde tüm lise öğrencilerine yönelik ödüllü deneme sınavı gerçekleştirildi. 18 Haziran’da yapılacak TYT’ye kadar belirli zaman dilimlerinde yapılacak deneme sınavları, öğrencilerin sınav öncesi eksik konularını görmelerine yardımcı olacak.

İlçe genelinde 2 bin 500 öğrencinin 16 lisede girdiği sınavda, dereceye giren öğrencilere, Arnavutköy Belediyesi tarafından hediyeler takdim edilecek. Öğrencileri motive etmek ve eksik konularını görmek için yapılan deneme sınavında; birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye de gram altın verilecek. ARGEM tarafından yapılacak diğer TYT denemeleri 26 Nisan ve 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Eğitim HABERLERİ