Okullarda Oyun Alanları Oluşturuluyor

25 Eylül 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, ilçedeki okullarda çocuklar için renkli oyun alanları oluşturuyor.

Arnavutköy Belediyesi, öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla okulların bahçelerinde yürüttüğü boyama çalışmaları ile dikkat çekiyor. İlçenin eğitim kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Arnavutköy Belediyesi, okullarda çocukların geleneksel oyunlarla buluşabileceği renkli oyun alanları oluşturuyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışan Arnavutköy Belediyesi, eğitim kalitesini artırmayı hedeflerken, aynı zamanda çocukların eğitimlerini keyifli bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlıyor. Okulların bahçelerine yapılan bu renkli dokunuşlar sayesinde, çocuklar geleneksel oyunlarla buluşuyor ve böylece sosyal becerilerini geliştirmelerine katkı sağlanıyor.

Seksek, yakar top, köşe kapmaca gibi oyunların oynandığı bu alanlar, çocukların hem eğlenmesini hem de fiziksel aktivitelerini artırmasını sağlıyor. Aynı zamanda, bu etkinlikler sayesinde çocuklar arasında dayanışma ve arkadaşlık ilişkileri de güçleniyor.

Yetkililer okullarda yapılan çalışmaların gelen talepler üzerine gerçekleştirdiğini bildirdi.

Eğitim HABERLERİ