Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköylü Öğrenciler Bilim ve Sanatın Öncüsü

Arnavutköylü Öğrenciler Bilim ve Sanatın Öncüsü

28 Nisan 2022 Perşembe

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına gerçekleştirdi. Açılıştan sonra tiyatro festivaline katılarak, öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatroyu seyretti.

Hadimköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan projeler, TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergilendi. Geleceğin temelini bilim ve teknoloji ile atmaya amaçlayan öğrenciler, TUBİTAK tarafından desteklenen 4006 Bilim Fuarı’nda projelerini görücüye çıkardı. Hadimköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı solanda düzenlenen fuara Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan ve sanayici iş adamları katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinde sonra öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri gezen Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar ve Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı öğrenciler ile yakından ilgilenerek, projeler hakkında bilgi aldı.

İnsansız Hava Aracı ile Kroki Modelleme, Ses Sistemi İle Akıllı Komutlar, Android İşletim Sistemi İle Bulmaca ve şifreleme sistemlerine kadar 12 ayrı proje katılımcılar tarafından ilgili incelendi.

Lise Öğrencileri Tarafından Sergilenen Tiyatro Beğeni İle Seyredildi

Hadımköy Örfi Çetinkaya Lisesi tarafından hazırlan tiyatro festivaline katılan Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, öğrenciler tarafından hazırlanan tiyatroyu beğeni ile seyretti. 

Tiyatroya katılım sağlayan öğrenciler ise sertifikalarını Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M.H. Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turhan’ın elinden aldı.
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?