Arnavutköy Belediyesi
Üniversite Öğrencilerine Burs Müjdesi

Üniversite Öğrencilerine Burs Müjdesi

30 Eylül 2022 Cuma

Arnavutköy Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak üniversite öğrencilerinin ailelerine verilen eğitim yardımı bu sene de devam ediyor. 

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına adımlar atan Arnavutköy Belediyesi, öğrencilerin ve ailelerinin yanında olmaya devam ediyor. Geçen yıl 2 bin 47 aileye toplamda 4 milyon TL’den fazla nakdi destek sağlayan Arnavutköy Belediyesi, eğitimde ihtiyaç sahibi olan ailelere maddi ve manevi desteğini sürdürüyor. 

Sosyal belediyecilik ilkesini benimsemiş olan Arnavutköy Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerinin ailelerine verilen maddi destek başvuruları başladı. 
Arnavutköy ilçe sınırları içerisinde ikamet eden, devlet üniversitesinde örgün, vakıf üniversitelerinde yüzde 100 burslu okuyan öğrenci velileri başvuru yapabiliyor. Başvurular, internet sitesi üzerinden müracaat formu doldurularak, istenen bilgi ve belgelerin sisteme girilmesi ile yapılıyor. 29 Eylül’de başlayan başvurular 8 Ekim’e kadar devam edecek.  

 “Eğitimin ve gençlerimizin yanındayız”

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Arnavutköy’ün eğitim kalitesini üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özgüven sahibi ve donanımlı bir gençlik için birçok alanda önemli adımlar attık. Çünkü Arnavutköy’ün en büyük umudu gençlerdir. Bizde bu umudu desteklemek, eğitimin ve gençlerimizin yanında olduğumuzu göstermek adına, üniversite öğrencilerimizin ailelerine her yıl verdiğimiz maddi desteği bu yıl da veriyoruz. Bu yıl üniversiteye gidecek olan gençlerimizin hepsine eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?