ARGEM Yaz Kur’an Kursları Sona Erdi

18 Ağustos 2022 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde düzenlenen yaz Kur’an Kursu eğitimleri sona erdi.

Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi gören öğrenciler, dini eğitimlerin yanında sosyal etkinliklerle de verimli bir yaz tatili geçirdi.

17 farklı branşta yaz spor okullarında eğitim gören Arnavutköylü öğrenciler Kur’an derslerini de ihmal etmiyor. Eğitim öğretim dönemi içerisinde ilçedeki ortaokul ve lise öğrencilerine destek veren Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM), yaz döneminde de ilçedeki çocuklara Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler eğitimi verdi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da Kur’an kursu eğitimi alan öğrencileri zaman zaman ziyaret ederken, “Burada, Kur’an-ı Kerim eğitimi, diğer dini derslerle beraber, değerler eğitimi de veriyoruz. Çocuklarımızın sosyal hayatını da önemsiyor, çeşitli sportif faaliyetlerin yanında at binme, müze gezisi, tarihi ve kültürel alanları ziyaret gibi etkinlikler düzenliyoruz. Katılım gösteren, derslerini tamamlayan gençlerimizi kutluyor, seneye de arkadaşlarıyla birlikte bekliyoruz” dedi.

Eğitim HABERLERİ