Arnavutköy Belediyesi
Bilişim Akademisi'nden Kariyer Fırsatı

Bilişim Akademisi'nden Kariyer Fırsatı

07 Mayıs 2024 Salı

Arnavutköy Bilişim Akademisi, istihdam odaklı eğitimler ile kariyer fırsatı sunuyor. 

Arnavutköy Belediyesi Bilişim Akademisi, kariyerini bilişim alanında inşa etmek isteyen gençler için yeni bir proje başlattı. İstanbul Kalkınma Ajansı destekli, istihdam odaklı, “Yetenek İstanbul Mali Destek Programı” kapsamında verilen eğitimlerin ikinci dönem kayıtları devam ediyor.

Proje kapsamında, 480 saatlik hibrit eğitimle katılımcılara Full-Stack Yazılım Geliştirme, Mobil Yazılım Geliştirme, Dinamik Web Uygulamaları, Veri Bilimi ve Analitiği ve Siber Güvenlik Uzmanlığı gibi alanlarda eğitimler sunulmakta. Eğitimler, uzman eğitmenler tarafından online ve yüz yüze şeklinde gerçekleştirilmekte. 

Katılımcılar, sektörün önde gelen isimlerinden aldıkları bu eğitimle bilişim alanında güçlü bir temel kazanacak ve eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlere, yazılım ve ilgili alanlarda istihdam edilmeleri için destek verilecek. 
Katılımcıların en az yüzde 60'ının istihdam edilmesi hedeflenen projede; online eğitim aşamasını tamamlayan kursiyerlerin yüz yüze eğitimleri, Arnavutköy Bilişim Akademisinde özel olarak hazırlanan sınıflarda devam etmekte.

Çalışmayla ilgili bilgi veren Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, “Yeni açılan gruplara katılmak için başvurular, Bilişim Akademisi’nin resmi internet sitesi olan bilisimakademisi.arnavutkoy.bel.tr adresinden yapılabilmektedir.  
Başvuru yapılmasının ardından en kısa sürede adaylarla iletişime geçilip sürece dahil etme konusunda gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Geleceğin mesleklerinin yetkin gençlerini Arnavutköy’den yetiştirmenin heyecanıyla başvuruları bekliyoruz” diye konuştu.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?