Ortaokul Öğrencilerine Ücretsiz Kurs

14 Eylül 2023 Perşembe

Ortaokul öğrencilerine yönelik ücretsiz ARGEM kurs kayıtları başladı.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM), ortaokul öğrencileri için ücretsiz eğitim fırsatları sunuyor. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinde ücretsiz kurslar düzenliyor. Ayrıca, 8. sınıf öğrencileri için Liseye Geçiş Sınavı (LGS) hazırlık kursları da ücretsiz olarak sunuyor.

ARGEM, öğrencilere sadece ücretsiz dersler sunmakla kalmıyor; aynı zamanda deneme sınavları, bireysel konu anlatımları, sınav kaygısını yenme ve rehberlik hizmetleri gibi ek destekler de sağlanıyor.

200 kişiye aynı anda eğitim verme kapasitesine sahip olan Merkez ARGEM şubesi modern eğitim imkanları ile ön plana çıkıyor. Akıllı tahtalar ile donatılmış sınıflar, 96 kişilik konferans salonu ve 26 kişilik bilgisayar sınıfı ile hizmet veriyor. Öğrencilere ARGEM’in alanında uzman ve güler yüzlü eğitim kadrosu destek veriyor.

Eğitim HABERLERİ