Arnavutköy Belediyesi
Üniversiteye Giden Yol: ARGEM

Üniversiteye Giden Yol: ARGEM

25 Ağustos 2023 Cuma

Arnavutköy Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM) Üniversiteye Hazırlık Kursu kayıtları başladı

Arnavutköy Belediyesi, gençlerin üniversiteye hazırlık süreçlerine destek olmak amacıyla Gençlik Eğitim Merkezi (ARGEM) bünyesinde Üniversiteye Hazırlık Kursu düzenliyor. Kurs kapsamında, TYT-AYT sınavlarına hazırlık sürecinde olan öğrencilere kapsamlı bir destek sağlanacak. 

Üniversiteye hazırlık kurs kayıtları ARGEM’in Bolluca ve Hadımköy KİPTAŞ şubelerinde 13 Eylül tarihine kadar gerçekleştirilebilecek. ARGEM tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kurslara kayıt olmak için gerekli evraklar arasında kayıt formu ve mezunlar için YKS sonuç belgesi yer alıyor. 

ARGEM Üniversiteye Hazırlık Kursu, katılımcılara TYT ve AYT sınavlarına yönelik kapsamlı bir ders programı sunacak. Kurs boyunca, öğrencilere haftada 32 saatlik ders programı, 42 farklı deneme sınavı uygulaması, yapılandırıcı eğitim sistemi, uzman eğitmen kadrosu, bireysel etütler, rehberlik hizmetleri ve kariyer planlaması gibi imkânlar sunulacak.

ARGEM Üniversiteye Hazırlık Kursu'na katılmak isteyen gençler, kayıt tarihleri içerisinde ilgili ARGEM merkezlerine başvurarak kayıtlarını gerçekleştirebilirler.
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?