Arnavutköy Belediyesi
ARGEM’ler ve Kütüphaneler EBA İçin Hazır

ARGEM’ler ve Kütüphaneler EBA İçin Hazır

30 Eylül 2020 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, uzaktan eğitim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerini kesintisiz devam ettirebilmeleri için EBA Destek noktalarını hayata geçirdi.

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden devam eden eğitim-öğretim faaliyetlerine tüm öğrencilerin sorunsuz erişebilmesi adına “EBA Destek Noktaları” oluşturan Arnavutköy Belediyesi, evlerinde bilgisayar ve internet erişimi olmayan öğrencilere erişim imkânı sunuyor.

6 Noktada EBA Hizmeti

Pandemi döneminde uzaktan eğitimin devam edeceği 2020-2021 eğitim öğretim yılında, dersler EBA üzerinden devam edecek. Ancak birçok öğrencinin bilgisayar ve internete erişimi bulunmuyor. Arnavutköy Belediyesi de öğrencilere uzaktan eğitim sürecinde destek vermek ve öğrencilerin derslerine sorunsuz bir şekilde erişebilmeleri amacıyla Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın talimatıyla EBA destek noktaları açtı. Tam donanımlı 120 bilgisayar ile hizmet verecek EBA noktalarında 1. sınıftan 12. sınıfa kadar zorunlu eğitim kapsamındaki tüm öğrenciler yararlanabilecekler. 6 farklı lokasyonda hizmet verecek EBA Destek Noktaları ise şöyle; Arnavutköy Merkez ARGEM, Bolluca ARGEM, Haraççı ARGEM, Hadımköy Kiptaş ARGEM, Cahit Zarifoğlu Kütüphanesi ve Arnavutköy Şehir Kütüphanesi.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?