Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Geleceğin Yazılımcılarını Arıyor

Arnavutköy Geleceğin Yazılımcılarını Arıyor

29 Ocak 2024 Pazartesi

Bilişim Akademisi, kariyerini bilişim alanında inşa etmek isteyenler için önemli bir eğitim fırsatı sunuyor. 

Arnavutköy Belediyesi Bilişim Akademisi, İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Mesleki Eğitim ve Kariyer Projesi kapsamında, geleceğin yazılımcılarını yetiştirmek amacıyla yeni bir döneme hazırlanıyor. Bu özel projede, Full-Stack Yazılım Geliştirme, Mobil Yazılım Geliştirme, Dinamik Web Uygulamaları, Veri Bilimi Analitiği ve Siber Güvenlik Uzmanlığı alanlarında uzmanlaşmak isteyen bireyler için eğitimler sunulacak.

Eğitimler, deneyimli yazılımcılar tarafından hem online hem de yüz yüze olarak verilecek. Başarıyla tamamlanan eğitimlere katılan kursiyerler, yazılım ve ilgili alanlarda istihdam edilmeleri için desteklenerek iş bulma fırsatına kavuşacaklar.

Başvurular, Bilişim Akademisi’nin resmi web sitesi olan bilisimakademisi.arnavutkoy.bel.tr adresinden online olarak gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihi 18 Şubat olarak belirlenmiş olup, başvuruların bu tarihe kadar tamamlanması gerekiyor. Ayrıca bilişim ve ilgili alanlardan mezun olan adayların önceliği bulunuyor. 

Bilişim ve teknoloji alanlarında ilçede önemli yatırımları bulunan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Bilişim Akademisi ile hem nitelikli yazılımcıların yetişmesi için öncülük ediyor, hem de kaliteli bir mesleki eğitim sunulmasını hedefliyor.
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?