Arnavutköy Belediyesi
Okullarımız Yeni Eğitim Öğretim Dönemi İçin Hazır

Okullarımız Yeni Eğitim Öğretim Dönemi İçin Hazır

09 Eylül 2022 Cuma

Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçe genelindeki okullar için başlattığı bakım ve onarım çalışmaları ile okullarımız yeni eğitim-öğretim dönemine hazır.

Yeni eğitim öğretim yılına başlarken eğitime destek vermek ve eğitim kalitesini arttırmak için ilçe genelindeki okulların bakım ve onarım çalışmaları tamamladı. Arnavutköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Arnavutköy genelindeki okulların eksikleri tespit edilerek, bu eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yapıldı. İlçe genelindeki okulların iç ve dış cephe boya ihtiyaçları giderildi. Bunun yanında okulların çatı onarımı, tuvaletlerin bakımı, bahçe düzenlemeleri ve temizlikleri gibi bakım ve onarım ihtiyaçları giderilerek, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirildi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Çocuklarımızın sağlıklı ve estetik bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaçla yeni eğitim-öğretim dönemi için ilçemizdeki okulların tadilatlarına önem verdik. Bu aşamada okul yöneticileriyle hareket ederek okullarımızın eksiklerini tespit ettik ve çalışmalarımızı tamamladık. Ekiplerimiz ile birlikte çocuklarımızın eğitim aldığı okulların eksiksiz olması için çalışıyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminde çocuklarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?