Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi YKS'de Öğrencilerin ve Ailelerin Yanında

Arnavutköy Belediyesi YKS'de Öğrencilerin ve Ailelerin Yanında

09 Haziran 2024 Pazar

Arnavutköy Belediyesi, hafta sonu yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) günü öğrencilerin ve ailelerinin yanında yer alarak onlara destek oldu.


Arnavutköy Belediyesi, 8-9 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavı öncesinde, sınav heyecanını yaşayan öğrencilere ve onları yalnız bırakmayan ailelerine simit ve meyve suyu dağıttı.

İlçemizde sınavın yapıldığı 14 okulun önünde sabahın erken saatlerinden itibaren stantlar kurarak sınav heyecanını paylaşan öğrencilere moral verdi. Hem öğrencilerin sınav öncesinde enerjik ve motivasyon dolu olmaları hem de ailelerin rahat bir şekilde çocuklarını beklemeleri hedeflendi.

Sınav sabahı okul önlerinde bekleyen aileler, belediyenin bu destekleyici yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bir veli, “Çocuklarımızın bu önemli gününde onlara moral olması için yapılan bu jest gerçekten çok anlamlı. Belediye yetkililerine çok teşekkür ederiz” dedi. Bir başka veli ise, “Bu tür destekler hem bizim hem de çocuklarımızın stresini azaltıyor. Belediyemizin yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor” şeklinde konuştu.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?