Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerinin Ailelerine Destek

Arnavutköy Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerinin Ailelerine Destek

05 Aralık 2022 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, üniversite eğitimine devam eden öğrencilerin ailelerine 3 bin TL nakdi destekte bulunuyor. 

Arnavutköy Belediyesi tarafından Nuri Pakdil Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim desteği almaya hak kazanan aileler için program düzenlendi. Programa Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve eğitim desteği almaya hak kazanan aileler katıldı.  Eğitimci Yazar Serkan Ekmen programa katılan ailelere, çocukları üzerinde nasıl bir davranış sergilemeleri konusunda konuşma yaptı. Programın devamında daha önceden Arnavutköy Belediyesi’nden eğitim desteği alan öğrencilerin teşekkür videoları yayınlandı. 

Arnavutköy Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların sonucunda 2 bin 187 öğrencinin eğitim hayatına destek sağlanacak. Aile eğitimi desteği almaya hak kazanan ailelerin hesabına 3 taksitle toplamda 3 bin TL destek sağlanacak. Bu taksitlerin ilkinin aralık ayı içerisinde yatacağı müjdesi, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı tarafından vatandaşlara verildi. 

“Arnavutköy’de eğitim ve öğretime katkı sunmaya devam ediyoruz”

Yapılan aile eğitim desteği hakkında açıklamada bulunan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, “Geçmiş dönemlerden itibaren Arnavutköy’de eğitim ve öğretime katkı sunmaya devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmada 2 bin 187 aile bu eğitim yardımından yararlanma hakkı elde ettiler. Geçmişte birçok öğrencimizin eğitim yardımlarından yararlanarak, mezun haline geldiğini bu konuda teşekkürlerini ilettiklerini biliyoruz. Bu da bize büyük bir gurur veriyor. İlçemizde yaşayan öğrencilerimizin desteklenerek gelecek yarınlarda hem Arnavutköyümüze hem ailelerine hem de ülkemize güzel hizmetler yapmasını arzu ediyoruz. Hepsine başarılar diliyorum” dedi. 

“Kızım Arnavutköy Belediyesi sayesinde eğitim görüyor”

Aile eğitim desteği alan Burhan Yardımcı, “Benim kızım Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. Üniversiteyi Arnavutköy Belediyesi sayesinde kazandı.  Dört senedir üniversitede okuyor. Başkanımız Ahmet Haşim Baltacı her anlamda bize destek oluyor. Kızım Arnavutköy Belediyesi sayesinde eğitim görüyor” dedi. 
 

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?