Arnavutköy Belediyesi
Alişan Kapaklıkaya’dan Ailelere Öneriler

Alişan Kapaklıkaya’dan Ailelere Öneriler

12 Ekim 2022 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yazar Alişan Kapaklıkaya ve Arnavutköylü sevenlerini bir araya getirdi. 

Alişan Kapaklıkaya, Arnavutköy Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında söyleşi gerçekleştirdi. Arnavutköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Aileye Dair Her Şey” konulu söyleşiye Arnavutköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

“Bizim çocukluğumuzda yok vardı, var yoktu”

Söyleşi sırasında hayat hikayesini anlatan Alişan Kapaklıkaya “Bizim çocukluğumuzda yok vardı, var yoktu. Çocukluğumda ki oyuncaklarımızı kendimiz yapardık. Okula giderken annem pantolonlarımızı babaannemin şalvarlarından dikerdi” dedi. 
Yazar Alişan Kapaklıkaya düzenlediği söyleşide “Çocuklarınıza bağırmayın, onları anlamaya çalışın ve onlar iyi dinleyin. Çocuklarımızın geleceği için endişeleniyoruz, onların en iyisini başarmasını istiyoruz. Benim kızımın da ne diplomaları vardı, ancak artık hiçbir anlamı kalmadı. Bırakın çocuklarınızı, kendi hayatlarını yaşasın, nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar.” diye konuştu. 

Sevenleri için kitaplarını imzaladı

Alişan Kapaklıkaya söyleşi sırasında kimi zaman sevenlerini güldürdü, kimi zaman ise hüzünlendirdi. Arnavutköy’deki söyleşiye katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Alişan Kapaklıkaya “Bugünkü söyleşime bu kadar yoğun ilgi olacağını düşünmüyordum. Ancak görüyorum ki oturacak yer kalmamış. Beni çok mutlu ettiniz, bu söyleşide emeği geçen Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Alişan Kapaklıkaya söyleşi sonunda kendisini dinlemeye gelen sevenleri için kitaplarını imzaladı.  
 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?