Arnavutköy Belediyesi
Sertaç Abi’den Çocuklar İçin Medya Bilinci

Sertaç Abi’den Çocuklar İçin Medya Bilinci

11 Aralık 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, Sertaç Abi’nin katılımıyla Filistin meselesi ve YouTube üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

Arnavutköy Belediyesi, çocuklara yönelik içerikler geliştiren ve YouTube kanalında binlerce takipçisi bulunan Sertaç Güngör’ü ağırladı. Sertaç Abi olarak da bilinen Youtuber, Arnavutköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde Filistin meselesi ve YouTube üzerine önemli bir söyleşi gerçekleştirdi. Vatandaşlar gerçekleştirilen söyleşiye yoğun ilgi gösterdi.

Söyleşide Sertaç Abi, YouTube’un ve Youtuberların çocuklar üzerindeki etkilerine dair görüşlerini paylaştı ve anne-babaların bu durumla nasıl başa çıkması gerektiği konusunda bilgi verdi. Ayrıca, İsrail’in Gazze’deki Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği dini ve etnik soykırım, zorla yerinden etme, ablukalar ve boykot meseleleri ele alındı.

Sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği boykot çağrılarıyla da tanınan Sertaç Abi, söyleşide üretimin bu konuda ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, çocukların bu bilinçle yetiştirilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, anne ve babalara çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmeleri için çağrıda bulundu.

Sertaç Abi, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Çocuklarımıza zaman ayıralım. Anneler, babalar lütfen çocuklarınızla vakit geçirmeyi ihmal etmeyin.”

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?