Tiyatroseverler İçin Büyük Fırsat: Tiyatro Ekibi Seçmeleri Başladı

02 Haziran 2023 Cuma

Arnavutköy Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Ekibi seçmeleri için başvurular başladı. Tiyatro seçmelerine katılmak isteyen vatandaşların 16 Haziran tarihine kadar başvurularını yapması gerekmektedir. Başvuru için alt yaş sınırı 6 olarak belirlenmiştir. Ayrıca adayların okuma yazma becerilerine sahip olmaları gerekmektedir.
Başvurular kabul edildikten sonra, adaylara seçmeler için gerekli bilgilendirmeler verilecektir. Seçmelerde, adayların yetenekleri, performansları ve tiyatro becerileri değerlendirilecek ve uygun adaylar ekibe dahil edilecektir.
Bu seçmeler, tiyatro alanında kendini geliştirmek isteyenler için değerli bir fırsat sunmakta ve profesyonel bir ortamda sahne deneyimi kazanma yolunda önemli bir adım niteliği taşımaktadır.
Arnavutköy Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Ekibi seçmeleriyle ilgili daha fazla bilgiye 0212 600 50 12 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Başvuruda bulunmak isteyen tiyatroseverlere başarılar dileriz!

Kültür Sanat HABERLERİ