Arnavutköy Belediyesi
Sanat Dolu Bir Yıl

Sanat Dolu Bir Yıl

12 Haziran 2023 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi Sanat Akademisi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yılsonu sergisi ve gösterisiyle muhteşem bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen programda, Sanat Akademisi’nde eğitim alan öğrenciler, uzun süren çalışmalarının meyvelerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Resim, heykel, seramik, fotoğrafçılık, dans, tiyatro, müzik ve daha pek çok sanat dalında çalışmalarını sürdüren öğrencilerin yıl boyu yaptığı çalışmalar sergilendi. 

2022-2023 eğitim öğretim döneminde 23 farklı branşta 2 bin 282 öğrenci eğitim aldı. Yıl boyunca özveriyle çalışan öğrenciler, sanatın farklı dallarında ustalıklarını göstererek büyük takdir topladı.

AVLU34 AVM içerisinde gerçekleşen program Sanat Akademisi öğrencileri tarafından verilen konser ve gösteri performansları ile başladı. Daha sonra öğrenciler tarafından yapılan sanat eserlerinin sergisi gerçekleştirildi. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, STK temsilcileri, Sanat Akademisi kursiyerleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Sanat Akademisi tarafından düzenlenen sergi 14 Haziran Çarşamba gününe kadar AVLU34 AVM içerisinde devam edecek. 

“Anne ve babaları tebrik ediyorum”

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı; “Arnavutköy Sanat Akademisi’nin yılsonu etkinliğindeyiz. Yıl boyu sanata meraklı veya gelecekte sanata yönelik bir uğraş alanı hedeflemiş olan kursiyerlerimizin yapmış oldukları çalışmaların sergilendiği güzel bir gün geçiriyoruz. Şu anda da Sanat Akademimizde eğitim almış kursiyerlerimizin çalışmalarını görüyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Özellikle küçük yaşta sanat alanındaki çocukları buraya yönlendiren anne ve babaları tebrik ediyorum. Çocuklarımızın hem akademik anlamda hem de sosyal hayatlarına bir katkı sağlıyor. Tebrik ediyorum hepsini başarılar diliyorum.” dedi. 

Kültür Sanat HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?